Hoe je van betekenis kunt zijn

𝗩𝗮𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗶𝘀 𝘇𝗶𝗷𝗻, me inzetten om 𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻 te vergroten. Dat mag ik de komende tijd doen als secretaris van Veldhoven Verbindt.

𝗩𝗲𝗹𝗱𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝘁 is sinds 2018 het platform van alle serviceclubs- ondernemersverenigingen en netwerkclubs in Veldhoven. Veldhoven Verbindt brengt deze clubs samen, zodat er ruimte is voor verbinding en samenwerking. Hierdoor willen we het ondernemersklimaat van Veldhoven verbeteren. Veldhoven Verbindt vormt één groot netwerk waarbinnen iedere club zijn eigen identiteit behoudt en waarmee grote doelen bereikt kunnen worden.

Inspireren, van elkaar leren en ontmoeten zijn de kernwaarden die hierbij centraal staan.

Verbinden in 2022-2023In het komende jaar willen we op verschillende manieren verbinding brengen:• verbinden van de besturen;• verbinden met de gemeente;• verbinden van de leden;• verbinden op andere manieren.

𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻

𝘕𝘪𝘦𝘶𝘸 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘝𝘦𝘭𝘥𝘩𝘰𝘷𝘦𝘯 𝘝𝘦𝘳𝘣𝘪𝘯𝘥𝘵

Veldhoven Verbindt is het platform waar de actieve en betrokken Veldhovense Serviceclubs, Netwerkclubs & Ondernemersverenigingen in samenwerken. Het platform heeft een nieuw bestuur. Martine Paulusse volgt Tom Jeltema op als voorzitter. Tosca Goes wordt secretaris, Hans Becx penningmeester en oprichter en eerste voorzitter Dirk Vorstenbosch en Tom Jeltema blijven aan als bestuursleden.

Het bestuur van Veldhoven Verbindt wil een bijdrage leveren aan het Veldhovense ondernemersklimaat door ondernemers met elkaar in contact te brengen. De stichting heeft niet alleen verbinden van de clubs en hun leden, maar ook de verbinding met de gemeente hoog in het vaandel staan.

WethouderTijdens een bijeenkomst van de besturen van de aangesloten clubs waar Paulusse aantrad als nieuwe voorzitter was ook wethouder Thomas van Broekhoeven aanwezig. Die sprak de hoop uit vanuit de gemeente samen met zijn medewerkers een bijdrage te kunnen leveren aan Veldhoven Verbindt.

Event en trofee

Veldhoven Verbindt organiseerde eerder de Kracht van Veldhoven en wil ook in 2023 een event voor ondernemend Veldhoven organiseren. Eerder adopteerde de organisatie de Veldhovense Ondernemerstrofee en de trofee voor de Veelbelovend Ondernemer van het jaar. De organisatie daarvan ligt nu in haar handen.

#krachtvansamen #VeldhovenVerbindt

vlnr Dirk Vorstenbosch, Martine Paulusse, Tom Jeltema en Tosca Goes zijn als vertegenwoordigers vanuit hun Club(s) actief in het dagelijks bestuur van Veldhoven Verbindt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.