Chaos & Creatiekracht

December, de tijd om weer even stil te staan en terug te blikken. Om een aantal herinneringen goed op te halen scrol ik even door mijn feeds op de sociale media.

 

Tja dan moet ik toch bekennen dat ik wel meer dan eens hele goede adviezen geef aan andere experts, professionals, ondernemers als het gaat over het bewust zichtbaar zijn.

 

Want eerlijk is eerlijk als je zo door mijn feeds scrolt zit er net iets te veel spontane niet gestructureerde en daardoor mogelijk minder effectieve boodschappen bij. 

 

Bij bewust zichtbaar zijn hoort meer communiceren vanuit één duidelijk verhaal. En natuurlijk is er altijd ruimte voor spontane acties, verhalen en tips maar ook die kunnen meer geschreven zijn met nog een blik op het zichtbaar zijn als professional.

vooruitblik op 2023

Vanuit deze beleving heb ik alvast een blik geworden op 2023 en ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn wensen en doelstellingen. De voornaamste doelstelling is toch wel zo veel als mogelijk mensen helpen.

 

Helpen in de zoektocht en het (her)vinden waarvan het hart in de fik vliegt en hoe je dit dan kunt vertalen naar werkzaamheden. 

Als ZichtbaarheidsCoach gebruik ik deze informatie om baanveranderaars en werkzoekenden dit om te laten zetten naar een overzichtelijk curriculum vitae.

LinkedIn gebruik ik graag voor zowel de baanveranderaars en werkzoekenden & zeker ook voor elke ondernemer om zichtbaar te zijn als professional en zo gevonden te kunnen worden.

 

Bij het scrollen van de feeds ook even een momentje om mijn persoonlijke LinkedIn profiel opnieuw onder de loep te nemen. Voldoet het nog aan mijn eisen, wensen en mogelijkheden? Straalt het nog steeds Tosca uit? Of is het tijd om een en ander aan te passen en dat is natuurlijk het geval. Tijd dus ook om dit even stap voor stap aan te passen, beginnende met het visuele een nieuwe banner. 

 

Hoe werkt chaos voor jou?

Zorgt chaos ook bij jou voor creatiekracht of wanneer beland jij in jouw creatiekracht?

Ik lees het graag.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.