Fijne feestdagen en een hartverwarmend 2023

In deze video geef ik jou een cadeau, iets wat ik nu voor het eerst ga weggeven. Een cadeau waarmee jij in het nieuwe jaar direct aan de slag kan, gratis en vol inspiratie!

 

Gaat jouw hart voldoende vaak in de fik?

Zeg eens eerlijk, ben jij tevreden met je huidige werk?

 

Of zou je meer momenten willen beleven, waarin jij de tijd vergeet omdat je heerlijk bezig bent?

Ik ben Tosca Goes, Noloc erkend register Loopbaan professional en ZichtbaarheidsCoach. De vraag die ik altijd stel is: Waarvan gaat jouw hart in de fik ?

Ik help dit te (her)ontdekken en om dit zichtbaar te maken op een manier die wel past.  Op z’n Toscaans

 

Voor 2023 wens ik jou een jaar met vele momenten waarin jij je op je plek voelt. Waarin je ervaart dat je door het inzetten van jouw talent je op je best bent en je hart hiervan in de fik gaat. Dat je dit durft te laten zien, dat je jezelf durft te laten zien als de expert die je bent.

 

Wat ik het afgelopen jaar weer opnieuw ontdekt heb ik dat iets nieuws doen altijd spannend is – vaak omdat je gewoon niet weet wat je moet doen. Dat geldt zeker ook voor het gebruik van LinkedIn.

 

Als jij dat herkent, je meer wil doen met LinkedIn, maar je doet het nog steeds niet, dan heb ik nu iets voor je wat jou misschien gaat helpen:

Een Quick review van jouw persoonlijke professionele LinkedIn profiel. Je kunt je hiervoor aanmelden en dit cadeau is beschikbaar tot 6 januari 2023.

 

Alle lezers van mijn InspiratiePost hebben de mogelijkheid om Persoonlijke professionele LinkedIn profiel te laten reviewen, door het toesturen van hun professionele LinkedIn Link, via de mail of via LinkedIn.

Ben jij nu nog geen ontvanger van de InspiratiePost en wil ook jij geïnspireerd worden in 2023 meld je dan nu direct aan en dan kun jij ook jouw review ontvangen.

 

Klik op de link bij deze video, vul je naam en mailadres in en je ontvangt van mij de uitnodiging om jouw Persoonlijke professionele LinkedIn profiel te laten reviewen in een Quick review. 

Ik wens jou mooie feestdagen toe en een hartverwarmend 2023!

 

Veel liefs Tosca

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.