Die ene zin raakte haar!

Van de week had ik een coach gesprek met Anne en zij vertelde me dat die ene zin haar flink geraakt had.

"waar gaat jouw hart van in de fik"

 

Ze vond er duidelijk wat vond dus ik vroeg verder... Ze gaf aan dat de zin haar een ongemakkelijk gevoel gaf. Het woordje fik was ook al zo.. Tja. Dus een ongemakkelijk gevoel zeg je :)

 

En ook in je handtekening heb je die zin en in het begin vond ik dat wat overdreven. Waarom moet je die zin overal gebruiken?

 

En daarna viel bij mij het kwartje, voor jou is het duidelijk, jij geniet van wat jij mag doen en gunt dat iedereen die bij jou aan tafel zit dat het hart in de fik gaat. Dus vandaar dat ik jou gevraagd heb voor een coach traject.

Kijk en dan doet mijn hart natuurlijk even een sprongetje. Natuurlijk had ik destijds kunnen kiezen voor een andere zin zoals "waar haal jij jouw werkplezier uit, of waar wordt jouw hart warm van, of waarvan maakt jouw hart een sprongetje...

 

Maar heel eerlijk? Ik hou juist van dat hele duidelijke! Voor mij maakt het woord fik duidelijk dat er geen houden aan is, dat als je dat mag doen, je meestal met een glimlach, vol passie, energie en met plezier juist datgene aan het doen bent waar je zo intens van geniet. En ja dat doe ik in mijn coaching.....

Mijn kopregel, mijn handtekening dragen de missie die ik nu heb volledig uit, dus vandaar dat je daar deze zin ziet staan.

 

Fijn om te ervaren dat deze zin raakt, het zaadje kan planten en wat er daarna voor zorgt dat de juiste persoon bij mij terecht komt!

 

#lovemyjob 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.