𝗖𝗵𝗮𝘁𝗚𝗣𝗧 𝗼𝗺𝗮𝗿𝗺𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗼𝗽𝗯𝗮𝗮𝗻𝗯𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴!

𝗚𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀! 𝗖𝗵𝗮𝘁𝗚𝗣𝗧 𝗼𝗺𝗮𝗿𝗺𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗼𝗽𝗯𝗮𝗮𝗻𝗯𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴!

Ik ben ontzettend enthousiast!! Onlangs heb ik de ongelofelijke kans gehad om als een van de eerste zes professionals deel te nemen aan de baanbrekende Chat GPT-training voor loopbaanbegeleiders, onder leiding van de gerenommeerde Aaltje Vincent.

 

Met een prachtige groep van 6 ervaren loopbaanprofessionals ben ik getraind in hoe je ChaptGPT in álle fasen van de loopbaanbegeleiding effectief kunt inzetten.

 

In mijn werk als ondernemer maak ik er wel al gebruik van, maar voor mijn kandidaten nog niet!

Zoekende als loopbaanprofessional

𝗜𝗸 𝘄𝗮𝘀 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗶𝗻 𝗵𝗼𝗲 𝗶𝗸 𝗖𝗵𝗮𝗽𝘁𝗚𝗣𝗧 𝗸𝗮𝗻 𝗶𝗻𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗹𝗼𝗼𝗽𝗯𝗮𝗮𝗻𝗸𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗻.

  • De training behandelde een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor het gebruik van ChatGPT in alle drie fasen van het sollicitatieproces naar nieuw werkgeluk.• We hebben ook geleerd over het optimaliseren van de vraagstelling aan ChatGPT om de meest waardevolle antwoorden te krijgen, om zo de bekende uitspraak 'rubbish in, rubbish out' te vermijden.
  • En natuurlijk hebben we ook de nadelen van ChatGPT besproken en geleerd hoe we hiermee kunnen omgaan.• Een belangrijk aspect van de training was het leren hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze cliënten de antwoorden van ChatGPT op een goede manier kunnen gebruiken en tegelijkertijd hun authenticiteit kunnen behouden.
  • Naast deze onderwerpen hebben we ook andere waardevolle aspecten behandeld, zoals vacatureanalyse, het samenstellen van een targetlijst, het identificeren van (bij)scholingsmogelijkheden, en nog veel meer.

 

Kortom, de training ChatGPT van Aaltje Vincent heeft mijn kennis op het gebied van ChatGPT enorm vergroot.

𝗚𝗮 𝗶𝗸 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗯𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗲𝘇𝗲𝗻?

Ondertussen kreeg ik al deze week al 2 maal de vraag of ik me geen zorgen maak dat ChaptGPT of een andere AI mijn baan gaat overnemen.

Ik maak me 𝘨𝘦𝘦𝘯 zorgen dat ChaptGPT de plaats overneemt van een goede coach, ik denk dat ChaptGPT kan werken als een versneller in het proces en hierdoor kan bijdragen tot een mooi resultaat. Het is net als testen, vragenlijsten, invuloefeningen, kaarten etc een hulpmiddel in het geheel.

Bedankt Aaltje voor jouw initiatief en inspiratie bij het tot leven brengen van deze training en het uitrusten van ons met de vaardigheden om de kracht van AI in ons werk te benutten.

 

 

Sinds de training gebruik ik ChatGPT nu dagelijks, zelfanalyse onderzoek, tips om op zoek te gaan naar functies, functiebenamingen, profielen benoemen, arbeidsmarkt onderzoek en baanverwerving.

 

Om te brainstormen en te inspireren is mijn chat een heerlijk instrument.

 

#AIinLoopbaanbegeleiding #ChatGPT #ToekomstVanWerk #loopbaanbegeleiding #ilovemyjob

 

 

Angelique de Kruijff Nicolette Cleerdin Angela Van Berkel Tosca Goes Jolan Douwes en Danielle Bax van Heugten Aaltje Vincent & Company

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.