Regelmatig updates plaatsen op LinkedIn. Een slimme zet voor professionals

Als professional en ook als ondernemer is het cruciaal om je netwerk actief te onderhouden en je professionele activiteiten in de schijnwerpers te zetten.

 

Een uitstekende manier om dit te bereiken, is door wekelijks een update op LinkedIn te delen.

 

WAAROM ZOU JE DIT MOETEN DOEN?

In de eerste plaats zorgt het regelmatig delen van updates ervoor dat je opvalt in het nieuwsoverzicht van je connecties.

 

Door consistent te delen, vergroot je de kans dat mensen je profiel opmerken en zich bewust worden van jouw werkzaamheden. Dit kan leiden tot meer zichtbaarheid en potentiële zakelijke kansen.

 

Ten tweede biedt het plaatsen van updates een kans om je expertise te tonen. Als je bijvoorbeeld regelmatig artikelen deelt over een specifiek onderwerp waarin je uitblinkt, laat je zien dat je een autoriteit bent in jouw vakgebied. Dit kan het vertrouwen van je connecties versterken.

Daarnaast is het delen van updates een manier om je persoonlijkheid naar voren te brengen. Het delen van foto's van evenementen waar je aanwezig bent geweest of het plaatsen van updates over persoonlijke passies geeft een persoonlijke touch aan je profiel.

Dit draagt bij aan een persoonlijkere kennismaking en versterkt de connectie met je netwerk. #verbinding

 

Bovendien draagt het regelmatig plaatsen van updates bij aan een completer LinkedIn-profiel. Actieve updates maken je profiel levendiger, wat kan leiden tot meer interesse van anderen.

 

Het wekelijks delen van updates op LinkedIn is dus een effectieve manier om je netwerk te onderhouden, je expertise te etaleren, je persoonlijkheid te laten zien en je profiel vollediger te maken. Kortom, er zijn genoeg redenen om elke week een LinkedIn-update te delen.

EN, GA JIJ HET PROBEREN?

Ben je al overtuigd om wekelijks zichtbaar te worden door het delen van een update?

Ik nodig je uit om je update met me te delen. Of laat me weten waarom het delen van een update voor jou niet werkt. Ik ben zeer benieuwd!


#loopbaancoach #loopbaanadvies #carrière #loopbaanontwikkeling #outplacement #loopbaanbegeleiding #linkedin #linkedinprofiel #linkedincoaching #linkedintips #jobmarketing #plezier #lovemyjob #dezichtbaarheidscoach #ToscaGoes #inspiratos #zichtbaarheid #contentplanning #content #planning #ikhebeenplan #hartvanindefik #lovemyjob

Help ik spam!!

Weet dat slechts 3 - 5 % van jouw netwerk, jouw update op zijn/haar feed ontvangt. 

In een volgende blog gaan we hier verder op in!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.