Start 2024 met een Uitdaging en een Cadeautje!

Hopelijk ben je sprankelend het nieuwe jaar ingegaan en stroomt 2024 vol met belofte voor je. Hier bij InspiraTos wil ik ervoor zorgen dat je het jaar niet alleen goed begint, maar ook doorgaat met de juiste focus en energie.
Dus, laten we samen een uitdaging aangaan!

🚀 De Uitdaging: Bye Voornemens, Hello Uitdagingen!

Wij geloven in uitdagingen in plaats van voornemens. Voornemens verdwijnen vaak als sneeuw voor de zon, maar uitdagingen dagen je uit om te groeien. Daarom dagen we je uit om een van je professionele doelen voor 2024 te benoemen in de comments. Samen gaan we ervoor!

🎁 Het Cadeautje: Gratis 5 Tips voor LinkedIn Succes!

En omdat we zo enthousiast zijn over deze uitdaging, hebben we een cadeautje voor je! 🎁 Als jij je nu aanmeldt voor onze gratis 5 Tips om direct meer uit LinkedIn te halen, maak je bovendien kans op een gratis E-Learning LinkedIn. Zo zet je 2024 meteen goed in met nieuwe kennis en vaardigheden.

 

Hoe doe je mee?

  1. Vul het formulier in.
  2. Laat in de comments weten wat jouw professionele uitdaging voor 2024 is.

Wanneer maken we de winnaar bekend?

Op maandag 16 januari onthullen we wie de gelukkige winnaar is. Die persoon ontvangt direct de inlogcodes voor de gratis E-Learning LinkedIn. Een kickstart voor een geweldig loopbaanjaar!

Dus waar wacht je nog op? Neem deel aan de uitdaging, meld je aan voor de 5 Tips voor LinkedIn en wie weet ben jij straks de Lucky winner van de E-Learning!

 

2024 wordt jouw jaar, vol uitdagingen en successen.

 

Let's do this together! 🌟

#LoopbaanUitdaging #LinkedInSucces #Uitdaging2024 #GratisElearning

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.