Belangrijke LinkedIn-update: Afscheid van 'Ook bekeken', Welkom 'Overige vergelijkbare profielen"

Vanuit LinkedIn heb ik een update ontvangen die ik graag met jullie wil delen.

 

Tijdens de trainingen en werksessies hebben we vaak geadviseerd om de functie "Ook bekeken" uit te zetten om zo minder concurrentie te ervaren als werkzoekende.

 

Echter, met de recente update hebben we niet langer de mogelijkheid om de functie "Ook bekeken" uit te schakelen.

 

Ik wil jullie dan ook op de hoogte stellen dat LinkedIn deze functie binnenkort gaat vervangen door "Overige vergelijkbare profielen".

 

Functie  "ook bekeken"

"Ook bekeken" was een functie op LinkedIn waarmee leden hun netwerk konden opbouwen door vergelijkbare profielen te vinden waarmee ze een connectie zouden kunnen maken.

Met de introductie van "Overige vergelijkbare profielen" streeft LinkedIn ernaar de kwaliteit maar zeker ook het aanbod van de aanbevelingen te verbeteren & te vergroten die worden aangeboden.

Na 29 februari 2024 zullen de functie "Ook bekeken" en de bijbehorende instelling niet langer beschikbaar zijn.

Automatische activatie Overige vergelijkbare profielen

Het is belangrijk om te vermelden dat "Overige vergelijkbare profielen" automatisch wordt geactiveerd voor alle leden en dat de weergave hiervan niet kan worden uitgeschakeld.

 

Het is natuurlijks van cruciaal belang om zelf te zorgen voor een persoonlijk professioneel LinkedIn-profiel dat jou duidelijk positioneert als een expert in jouw vakgebied. Voor degenen onder jullie die hier nog niet aan toe zijn gekomen, wil ik jullie aanmoedigen om nu aan de slag te gaan met de E-Learning LinkedIn voordat de prijzen hiervoor omhoog gaan.

 

 

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met op te nemen. Ik sta klaar om je te ondersteunen.

 

Inspirerende groeten

#LinkedInUpdate #Netwerken #Loopbaanadvies #LinkedInExpert #Veldhoven #CareerTips #LinkedInTips #CareerDevelopment

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.