Sta jij al op mijn verjaardagskalender?

Deze week was ik jarig en ik heb genoten van alle felicitaties en berichtjes en daarom wil ik graag met je delen hoe ik zelf gebruik maak van de verjaardagskalender op LinkedIn. 

 

Want sta ik al bij jou op de verjaardagskalender?

In de altijd draaiende wereld van digitale connecties en virtuele netwerken, kan het soms lastig zijn om echt contact te houden met anderen. Maar wat als ik je vertel dat er een eenvoudige, maar vaak over het hoofd geziene functie is op LinkedIn die je kan helpen om op een persoonlijke en betekenisvolle manier in contact te blijven met je netwerk?

Het geheim zit hem in de verjaardagskalender.

 

Wist je dat je op LinkedIn je verjaardag kunt delen?

Het lijkt misschien een kleine feature, maar het kan eigenlijk een waardevol instrument zijn in het actief onderhouden van je professionele relaties. Het delen van je verjaardag op LinkedIn kan leiden tot een stroom van felicitaties van je connecties.

En hoewel sommigen dit gebaar aanvankelijk als oppervlakkig kunnen beschouwen, kan het in werkelijkheid een diepgaand effect hebben op je netwerk en je professionele relaties versterken.

 

 

Net zoals je thuis een verjaardagskalender kunt hebben hangen, kan het delen van je verjaardag op LinkedIn fungeren als een herinnering voor je connecties om je speciale dag te vieren.

 

Het is een subtiele manier om anderen te laten weten dat je aan hen denkt en dat je hun bijzondere momenten waardeert.

Ik stuur regelmatig persoonlijke berichtjes naar mijn connecties om hen een fantastisch nieuw levensjaar toe te wensen.

 

Sommigen kunnen misschien denken dat deze felicitaties minder oprecht zijn omdat ze niet op mijn eigen kalender staan, maar niets is minder waar.

 

Het is een oprechte manier om verbonden te blijven en om de banden met anderen te versterken, zelfs in de virtuele wereld van sociale media. 

De verjaardagskalender van LinkedIn wacht op jou om ontdekt te worden. 🥳

Maar hoe zit het bij jou? Heb je er al eens aan gedacht om je verjaardag te delen op LinkedIn?

Het is nooit te laat om deze functie te ontdekken en het kan een eenvoudige manier zijn om in contact te blijven en een glimlach op iemands gezicht te toveren op hun of jouw speciale dag. 

 

Dus waar wacht je nog op?

Deel je verjaardag op LinkedIn en laat je netwerk zien dat je meer bent dan alleen een profielfoto en een verzameling werkervaringen.

De verjaardagskalender van LinkedIn wacht op jou om ontdekt te worden. 🥳

Eenvoudige Stappen om Je Verjaardag op LinkedIn In te Stellen

  1. Log in op je LinkedIn-account: Ga naar de LinkedIn-website of open de LinkedIn-app op je mobiele apparaat en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

  2. Ga naar je profiel: Klik op je profielfoto of op je naam in de rechterbovenhoek van het scherm om naar je profielpagina te gaan.

  3. Bewerk je profiel: Klik op de knop "Profiel bewerken" naast je profielfoto. Deze knop bevindt zich meestal bovenaan je profielpagina.

  4. Voeg je verjaardag toe: Scroll omlaag naar het gedeelte van je profiel waar je persoonlijke informatie staat, zoals je naam, headline en contactgegevens. Zoek naar de sectie waar je je verjaardag kunt toevoegen en klik op de knop "Bewerken" naast deze sectie.

  5. Voer je verjaardag in: Voer je verjaardag in het daarvoor bestemde veld in. Je kunt ervoor kiezen om je volledige geboortedatum in te voeren of alleen de dag en de maand.

  6. Sla je wijzigingen op: Zodra je je verjaardag hebt ingevoerd, klik je op de knop "Opslaan" of "Wijzigingen opslaan" onderaan de pagina om je wijzigingen op te slaan.

  7. Privacy-instellingen controleren: Controleer of je de juiste privacy-instellingen hebt voor je verjaardag. Je kunt ervoor kiezen om je verjaardag alleen te tonen aan je connecties of aan iedereen op LinkedIn. Dit kun je instellen tijdens het toevoegen van je verjaardag of door naar de privacy-instellingen van je profiel te gaan.

Nadat je je verjaardag hebt toegevoegd en je privacy-instellingen hebt gecontroleerd, zal je verjaardag verschijnen op je profiel en kunnen je connecties je feliciteren op je speciale dag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.