Stralend netwerken: De lentewandeling met HOG De Kempen

De uitnodiging voor onze lentewandeling was veelbelovend.

 

Ik kreeg er meteen een zonnig gevoel van.

🌦️ De weergoden waren ons vandaag niet helemaal gunstig gestemd, maar dat weerhield ons er niet van om er een fantastische wandeling van te maken.

 

Op deze dag van gemengde buien en enkele zonnestralen kwamen we samen om te genieten van een verkwikkende wandeling en inspirerende gesprekken.

 

 

Onze maandelijkse lunchbijeenkomsten vinden normaal gesproken plaats op de derde dinsdag van de maand, waarbij we samenkomen in het gezellige Theater de Schalm in Veldhoven van 12.00 tot 14.00 uur.

 

Maar deze keer hadden we iets bijzonders gepland: een lentewandeling met een twist!

 

Vandaag ontmoetten we elkaar bij het sfeervolle Gasterij 't Dorpsgenot voor een heerlijke lunch, die we normaal onderweg zouden nuttigen. Door de wisselvallige weersomstandigheden was er echter besloten om eerst gezamenlijk te lunchen voordat we ons in de buitenlucht begaven. Deze keer spraken we aan mijn tafel over ChatGTP en de (on)mogelijkheden... 

 

Het hoogtepunt van de lunch was natuurlijk de wandeling onder leiding van de ervaren gidsen van IVN. Ondanks de regenbuien genoten we van de prachtige natuur en de verfrissende gesprekken die tijdens de wandeling ontstonden. Het was een perfecte gelegenheid om te netwerken op een ontspannen en informele manier.

Het Ondernemers Genootschap De Kempen is een bruisende, informele businessclub voor ondernemers uit de regio Eindhoven, Veldhoven en omgeving. Al sinds 2011 brengen we ondernemende geesten bij elkaar, met meer dan 40 enthousiaste leden uit diverse marktsegmenten.

 

Naast onze reguliere bijeenkomsten organiseren we ook diverse activiteiten op externe locaties, waarbij leden de kans krijgen om een uniek kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende organisaties en multinationals. Zo blijven we onze leden inspireren en informeren, telkens weer. Een leuke en laagdrempelige manier dus van netwerken.

 

En vanuit de bijeenkomsten proberen we elkaar ook daarnaast op de zoeken dus ik ga komende maand op "date" met Wil & Kevin. Netwerken hoeft geen werken te zijn als je er een voor jou passende manier voor zoekt.

 

Ben jij een ondernemer die op zoek is naar nieuwe connecties en inspiratie? Sluit je dan aan bij ons volgende evenement en ontdek wat het Ondernemers Genootschap De Kempen voor jou kan betekenen. Samen maken we van elke ontmoeting een waardevolle ervaring, ongeacht het weer!

 

Tot ziens bij Het Ondernemers Genootschap De Kempen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.