Doen waar je hart van in de fik gaat

Vorige week had ik de eer om als gastspreker aanwezig te zijn bij de Drukke Dames.

 

Ik mocht bijna 50 dames meenemen in de wereld van zichtbaarheid, netwerken en LinkedIn. Het was een avond vol plezier, energie en vooral inspiratie. Mijn hart gaat in de fik van het delen van kennis en het inspireren van anderen.

 

Tijdens mijn presentatie kreeg ik vele mooie complimenten, die ik koester en met me meedraag.

 

De feedback varieerde van "rustig en inspirerend verteld" tot "inderdaad, je vertelt hoe het is; we willen te graag iets goed of perfect doen, waardoor we het uiteindelijk maar niet doen.

We startten de sessie met twee belangrijke vragen:

 

"Waar gaat jouw hart van in de fik?" en

"Welk probleem los jij voor wie op?"

 

 

De antwoorden op deze vragen zijn essentieel om duidelijk te hebben zodat je de juiste boodschap deelt en dus ook door de juiste personen gevonden kunt worden.

Deze inzichten waren voor velen een eye-opener en werden krachtig samengevat in enkele quotes die we tijdens de avond bespraken:

  • "Doe liever iets dan niets. Blijf in beweging. Perfect wordt het toch nooit."
  • "Je moet zichtbaar zijn om gevonden te kunnen worden."

Met deze uitspraken in gedachten, hebben we het zaadje geplant voor meer proactieve stappen richting zichtbaarheid en netwerken. Na de bijeenkomst heb ik al heel wat LinkedIn connectieverzoeken ontvangen en zie ik dat de gedeelde kennis in de praktijk wordt gebracht. Dat is waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen: zien dat mijn inspanningen een verschil maken.

 

Om de avond op een bijzondere manier af te sluiten, heb ik een cadeautje uitgedeeld.  Inmiddels heb ik meerdere inschrijvingen van Drukke Dames ontvangen voor de InspiraTiePost. Want wie houdt er nou niet van een leuke verrassing?

 

Onder alle inschrijvingen vanuit de Drukke Dames in juni verloot ik:

1 LinkedIn video review

1 Complete E-Learning LinkedIn

1 Persoonlijke LinkedIn achtergrond

 

Het was een onvergetelijke avond en ik kijk ernaar uit om nog meer harten in de fik te zien gaan. Heb jij al nagedacht over waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Deel het met ons en laat je inspireren om de volgende stap te zetten.

 

Bezoek Inspiratos voor meer inspiratie en tips om jouw passie te ontdekken en te delen!

#leuknetwerken #netwerken #zichtbaarheid

 

Foto's gemaakt door Melvin van Liebergen van L-Mount Media

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.