Hoe ga jij om met jouw persoonlijke professionele zichtbaarheid?

Inmiddels ben je al een aantal jaren actief in je mooie vak als loopbaan professional en/of als carrière coach en/of recruiter of als HR professional, je bent opgegroeid met sociale media. 

Welke keuzes heb destijds jij gemaakt om zichtbaar te zijn? Waar ben jij zichtbaar? En kloppen deze gemaakte keuzes nog steeds of is het tijd om zichtbaarder te zijn, te kiezen voor slechts 1 media,  of juist voor een diversiteit?

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw keuzes en afwegingen.

Natuurlijk heb ik als ondernemer een eigen website, waarop ik mezelf voorstel en mijn dienstverlening zichtbaar maak.

Echter voor mijn professionele zichtbaarheid maak ik sinds 2009 voornamelijk gebruik van LinkedIn. LinkedIn is een sociaal netwerk en bestaat sinds 2003, in Nederlands zijn inmiddels ruim 6 miljoen geregistreerde accounts. 

LinkedIn is een platform waarop je zichtbaar kunt zijn met jouw professionaliteit, waarbij je inhoudelijke ervaringen kunt laten zien en die ondersteund worden met ontvangen aanbevelingen, je jouw netwerkcontacten bij elkaar hebt staan, je jezelf als professional kunt presenteren in diverse groepen en je benaderd kunt worden indien je dit wens voor een leuke nieuwe opdracht of baan.

 

Tevens heb ik naast een privé pagina ook een zakelijke pagina op Facebook. Op deze pagina plaats ik voornamelijk informatieve en inspiratie teksten. En Twitter waarop ik vooral persoonlijke berichten plaats.

 

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw keuzes en afwegingen, neem jij me mee in jouw verhaal? plaats gerust als je dit wens jouw linkjes. #zichtbaarzijn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.