Wie ben ik volgens jou?

Kennis en zelfinzicht behoren in de rugzak te zitten van een expert, toch?

De afgelopen jaren, ja het is echt waar, heb ik inmiddels 20 jaar werkervaring opgedaan, in diverse disciplines. Soms maakte weerstand duidelijk dat ik een (andere) keuze moest maken, gelukkig veel vaker vanuit de passie die kriebelde....

Inmiddels heb ik de keuze gemaakt me volledig in te zetten als mentor voor persoonlijke & professionele zichtbaarheid.

Diverse werkomgevingen, vele collega's, experts en uitdagingen verder, ben ik ontzettend benieuwd hoe jij me (destijds) als professional typeert(typeerde). 

 

Ego, vragen om complimenten of om aandacht?

Tja, zo kan het vast voor een enkeling overkomen. Het is echter bedoeld om mezelf te voorzien van nieuwe inzichten. Inzichten die mijn persoonlijke merk als professional versterken.  

Soms is het ook gewoon fijn om jezelf te bekijken en een geheel nieuw blad te vullen. #focus en inzichten van anderen kunnen je hierbij goed ondersteunen. We kijken allemaal door onze eigen bril naar mensen. Het is goed om te weten voor je persoonlijke professionele zichtbaarheid hoe anderen jou zien. Want hierop kun jij je eigen professionele online marketing baseren.

Dus ik ben benieuwd wat jij met mij wilt delen, hoe zie jij mij als professional?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.