Een Persoonlijke Professionele Zichtbaarheid Scan (PPZ)

Jouw eerste indruk online,
hoe staat het ermee?

Er zijn veel momenten dat ik ter voorbereiding,  even kijk naar het persoonlijke professionele profiel van de gesprekspartner. Het eerste gevoel ontstaat op deze manier. Ik krijg een eerste indruk van de ervaring die diegene heeft, de uitstraling en wat de ander belangrijk vind. Gesprekspartners zijn vaak aangenaam verrast door deze voorbereiding. En geloof me dat hoeft helemaal niet veel tijd in beslag te nemen.

Of ik heb een leuk gesprek gehad, heb even geen gegevens bij de hand maar als ik diegene wil attenderen op een leuk artikel, opdracht of contact, ook dan zoek ik natuurlijk online naar de gegevens.

Online kun je natuurlijk inmiddels best veel terug vinden als je maar wilt zoeken. Echter als professional wil je natuurlijk zelf in de hand hebben wat jouw (eerste) indruk online is, toch?

Stap 1

Bewust zijn van jouw online profiel is vaak al stap 1 om bewuster om te gaan met jouw persoonlijke professionele zichtbaarheid. 

 

Persoonlijke Professionele Zichtbaarheid Scan
(PPZ Scan)

In een Persoonlijke Professionele Zichtbaarheid Scan (PPZ Scan), screen ik op een vijf tal onderdelen jouw eerste indruk die je bij mij als professional  online achterlaat. De reactie van jouw score op deze vijf onderdelen deel ik graag persoonlijk met je natuurlijk ontvang je ook direct advies indien er nog iets verbeterd kan worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.