Talenten Kwaliteiten Competenties

Diverse invalshoeken om het beste van jezelf te benoemen. Het weten is een, het benoemen is vaak net een stukje moeilijker. 

Tijd nemen om te bouwen aan je business, tijd nemen om te kijken naar jezelf. Soms ontdek je dan iets wat je natuurlijk al weet, soms leer je iets op een andere manier benoemen of bekijken.
 
Mijn Top 5 met talenten volgens de Gallup CliftonStrengths vragenlijst deel ik graag met jou. Deze Top vol met talenten die ik absoluut inzet voor mijn eigen bedrijf.
 
 

Soms weet je heel goed wat je wilt uitstralen, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Soms kan iemand of iets jou daarbij helpen.

Als loopbaanprofessional vind ik het fijn om gebruik te maken uit de informatie die ik krijg uit de gesprekken. En het kan ook veel inzicht geven om eens een vragenlijst te gebruiken. Al is het alleen al maar de formulering die gebruikt wordt, die vaak net even anders is dan jezelf zou bedenken. Zoals je je kunt voorstellen heb ik als loopbaanprofessional al de nodige vragenlijsten, testen en opdrachten mogen invullen. Al deze input gebruik ik voor mijn Persoonlijke, Professionele Zichtbaarheid(PPZ).

Heb jij iets van hulpmiddel gebruikt om een duidelijk persoonlijk professioneel profiel te maken? 

Ik hoor heel graag wat of wie jij hebt "gebruikt" om te komen tot jouw mooie profiel. Wat heeft jou geholpen? Wat vond je moeilijk? En wat ging jou juist heel gemakkelijk af?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.