Bewust zichtbaar

Bewust zichtbaar

Wat betekent bewust zichtbaar zijn voor jou als professional?

De ene professional zie je wel meermalen per dag online verschijnen, soms via een live, een afbeelding een blog of een statement.  Terwijl de andere professional het prettiger vind om vooral niet online zichtbaar te zijn. Afhankelijk van welke functie dat je beoefend kan ik me daar natuurlijk heel goed iets bij voorstellen. 

Niet iedereen hoeft natuurlijk (online) zichtbaar te zijn. 

Wat ik belangrijk vind is dat jijzelf de keuze maakt om (online) zichtbaar te zijn. Ongeacht jouw functie, of je in loondienst werkzaam bent of als ondernemer, van jouw leeftijd en je digitale vaardigheden.

 

Voor het verkrijgen van die leuke opdracht, werkzaamheden, klus of project moet je toch echt bekend zijn bij en gezien worden door degene die deze gaat aanbieden. Mijn aanname is dat elke professional benaderd wil worden/gevonden wil worden voor het uitvoeren van zijn passie en vakmanschap. Bewust zichtbaar zijn kan je hierbij zeker helpen. Voor mij hoef je echt niet de gehele dag online actief te zijn, de tijd die je hierin investeert moet zich op den duur wel terug betalen in de vorm van zo'n gave klus, toch?

Bewust zichtbaar

Personal Branding, je leest er inmiddels ontzettend veel over en soms weet je door de bomen en het bos je eigen personal brand niet meer te vinden.  Ook hier hoeven we vooral niet heel ingewikkeld over te zijn.

Wie ben jij als professional, wat heb je te bieden en wat wil je bereiken, zijn de uitgangspunten hiervoor. Hoe je dit gaat doen, de keuzes die je mag maken om dit gestructureerd aan te pakken, daarbij help ik je graag. Door bewust aan de slag te gaan met jouw (online) zichtbaarheid kun je gaan ervaren hoe zinvol het is en dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.