Het ontwikkeladvies is een ontwikkel advies

Een ontwikkeladviestraject bestaat uit een aantal gesprekken met een onafhankelijk coach. Het traject heeft een preventief karakter en is gericht op bewustwording bij de deelnemer over het  toekomstperspectief van het huidige werk en het nemen van regie over de toekomst van de eigen loopbaan. Je brengt in kaart wie je bent, wat je kunt en je maakt een plan met aan te pakken ontwikkelpunten.

 

Een loopbaantraject wordt ingezet om actief vervolgstappen te zetten in de loopbaan. Een loopbaantraject of coachtraject kan een vervolg zijn op dit ontwikkeladviestraject, maar maakt er geen deel van uit.

Denk aan begeleiding van werk naar werk bijvoorbeeld voor het daadwerkelijk maken van de beoogde loopbaan switch, of concrete hulp bij het opstarten en inrichten van je eigen onderneming. Een LinkedIn Workshop, Jobmarketing of zichtbaarheidstraject kunnen een vervolg of onderdeel zijn van het ontwikkelplan dat je samenstelt.

Wil je aan de slag met het ontwikkeladvies?

Je kunt een ontwikkeladvies nu met subsidie aanvragen, natuurlijk is het ook mogelijk om het traject zonder subsidie te doorlopen.

 

Wil je aan de slag met een ontwikkeladvies? Laat je gegevens achter in het contact formulier en ik neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Wil je gebruikmaken van de subsidie? Kijk of je voldoet aan de eisen en laat je gegevens achter in het contact formulier en ik neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.