Afsluiten en tijd voor nieuw begin

Vandaag een mooie combinatie van afsluiten en aansluitend een nieuwe begin. 

De ochtend aan de slag geweest met het afsluiten van een ontwikkeladvies 45 plusser. En naast het leuke gesprek mag ik nog heel wat formulieren uploaden en doorsturen (wat mij betreft het minst leuke gedeelte). De huidige techniek zorgt ervoor dat ik landelijk kan werken, zonder reistijd voor mij en de kandidaat, waardoor we geen tijd verliezen.

Ik geniet elke keer weer als ik zie wat oprechte aandacht voor jezelf, je bedrijf, jouw situatie voor betekenis kan zijn. 

En zoals het dan is, ruimte voor nieuw, misschien bijna zelfs als vanzelfsprekend dat ik dan gevonden word via het portaal van de beroepsvereniging Noloc, deze keer om een traject voor een dame uit mijn regio uit te mogen voeren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.