Het een kan niet zonder het ander

Ik hou ervan, inspiratie. Natuurlijk is dat ook een groot gedeelte van de naam die ik voor mijn bedrijf heb gekozen.

 

InspiraTos, is de combinatie van Inspiratie en Tosca. Dat is de essentie van mijn bedrijf, mijn visie voor mijn bedrijf en wat jij ook krijgt als ik met jou samenwerk.

 

Het een kan niet zonder het ander.

Werken met en vanuit inspiratie

"Gewoon" werken vanuit je eigen plezier omdat je ervaart dat je er goed in bent of dat je echt van betekenis kunt zijn. Vaak voel je dan de inspiratie, is het gemakkelijk om te denken in mogelijkheden & het zien van kansen. 

 

Dat is wat ik jou heel graag gun. 

 

Zelf heb ik in 2010 de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Het uitvoeren van mijn loopbaanvak was en is mijn passie, toch moet je vaak voor een opdracht en werkend in loondienst, werken op de gewenste en bedachte manier door je werkgever. En die werkwijze heeft me een hele tijd veel en genoeg opgeleverd. Ik heb de mogelijkheid gekregen om vakvolwassen te worden, te leren en creëren en op een gegeven moment was de inspiratie er om het op mijn manier te kunnen doen. Tijd dus om InspiraTos te creëren. 

 

De volgende fase

En nadat ik een tijd als hybride ondernemer had gewerkt, dus naast een loondienst verband opdrachten in eigen beheer via InspiraTos was het tijd voor de volgende fase.

 

Ik hou ervan de dingen op mijn manier te doen. Inmiddels noemen we dit op z'n "Toscaans".....

Op z'n Toscaans

Ja wat is dat dan eigenlijk "op z'n Toscaans"?

 

Niet alles is altijd in woorden te vangen, toch probeer ik je er een beeld van te schetsen.

 

Voor mij betekent op z'n "Toscaans" 

Zoals het mij uitkomt, zoals ik het wil, wanneer ik het wil en altijd naar beste eer en weten en natuurlijk vanuit inspiratie en motivatie, gewoon op mijn eigen manier.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.