Plan jij tijd voor jezelf?

Inmiddels plan ik ruimte voor de reguliere trajecten, administratie en netwerken. Daarnaast voor het werken aan m'n bedrijf, het creëren en uitwerken van nieuwe ideeën en het sparren met mijn businessbuddy's want alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

 

 

Hoe doe jij dat?

 

Plan jij ruimte voor jezelf in je agenda? Ruimte om te werken aan je eigen professionaliteit?

 

inspiratie expertise leukwerk flow #InspiraTos

Een goed begin van de werkweek een prachtig coachgesprek en voldoende ruimte om te werken aan m'n bedrijf.

 

Soms lukt het me niet, door de waan van de dag, de agenda vol met afspraken voor trajecten en juist dan... Juist dan is het verstandig om tijd in te ruimen, te plannen om te werken aan je eigen professionaliteit. En dus ook de professionaliteit van mijn eigen bedrijf.

 

Vandaag stond dus een update op mijn planning voor een van de websites die ik heb gebouwd. www.InspiraTos.nl Natuurlijk is een website nooit af. Toch is het fijn om het af te hebben tot het punt van NU. Zodat je tevreden bent en eerlijk is eerlijk, ik ben tevreden met NU.

 

In die drukke momenten waarop ik volledig in mijn expertise zit, raak ik in een flow van inspiratie. Dat is dus ook het moment dat ik gewoon alles opschrijf. Geen verlies van inspiratie waardoor ik verder alleen maar onrust voel. Maar genietend van het moment waarop ik mijn expertise geef en excelleer in inspiratie.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.