Better done, than perfect!

Heb jij dat ook wel eens? 

 

Je hebt een prachtig idee, je weet dat je hiermee anderen echt kunt helpen.

 

Maar.....

 

Het is nog niet af!

Het komt niet af!

Het .....

 

Zo jammer als je dan niet aan de slag gaat, het niet gewoon oppakt en gaat doen en gaat delen. Want eerlijk is eerlijk het is ook gewoon nooit af, want door nieuwe inzichten kun je er toch altijd weer iets aan veranderen, aanpassen, verbeteren....

 

Dus geeft je zelf dat liefdevolle duwtje en ga aan de slag!

 

Vandaag maak ik mn werkzolder op orde en ga ik aan de slag met mijn workshop "Social Media". Waarin je in 1 dagdeel gewoon zelf aan de slag gaat en daarna zelf verder kunt. Gewoon praktisch. 

 

Nee, ik beloof je niet dat je alles weet, want dat doe ik namelijk zelf ook niet, ik beloof je dat het gebruik van Social media niet zo moeilijk is als dat het lijkt en dat je zelf lekker aan de slag gaat en blijft....

 

 

 

#zichtbaarheid #loopbaanadvies #leukwerk 

En jij wat ga jij vandaag gewoon doen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.