Wat heb je dan te verliezen?

Waaraan geef jij jouw tijd en energie?

Kost wat jij doet, jou energie of krijg je er juist energie van?

 

Afgelopen weekend ben ik gestart als President van Ladies` Circle Nederland, ik mag deze functie 1 jaar uitvoeren. Tijd? Ja er zal vast ontzettend veel tijd gaan naar deze functie, maar wat een energie ik hiervan krijg is met woorden niet te beschrijven. 

 

Het plezier, de energie en de betekenis die ik kan zijn, daarin schuilt volledige passie. 

 

Doe jij iets waarbij tijd geen rol meer (lijkt) te spelen, waarin je volledig kunt zijn wie je bent en je steeds opnieuw groeit en bloeit?  Wat maakt jou ontzettend blij?

Heb jij de keuze om iets te doen waar je blij van wordt? Weet je even niet meer helemaal waar je blij van wordt? Voel je vrij om me te bellen, wie weet lukt het om tijdens het sparren dit weer te ontdekken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.