Budget ontwikkeladvies UITGEPUT

Op dit moment kunnen helaas geen nieuwe trajecten meer worden geregistreerd, omdat het maximum aantal van 22.000 registraties is bereikt.

https://www.nieuwsszw.nl/maximum-aantal-ontwikkeladviezen-bereikt/). (je kunt je aanmelden voor de wachtlijst)

 

Tot die tijd kun je op verschillende andere manieren financiële ondersteuning krijgen bij een adviestraject van een loopbaanadviseur.
Zo zijn er werkgevers en vakbonden die een dergelijk traject financieren. Ook O&O-fondsen, die verbonden zijn aan een bepaalde sector of branche, hebben hier vaak een regeling voor. Ook regionale leerwerkloketten bieden de mogelijkheid om een ontwikkeladvies te volgen.


De kosteloze ontwikkeladviezen die het kabinet beschikbaar stelt via de regeling NL Leert Door voorzien in een grote behoefte. Vanaf 1 augustus 2020 konden mensen een kortdurend ontwikkeladvies aanvragen bij een loopbaanadviseur om meer zicht te krijgen op arbeidsmarktkansen die er in deze recessie voor hen zijn. 
Lees meer op:
https://www.ontwikkeladviesportaal.nl/
https://www.nieuwsszw.nl/maximum-aantal-ontwikkeladviezen-bereikt/

 

Ben je net te laat en wil je nu toch aan de slag, dan kijk ik graag met je mee wat jouw mogelijkheden zijn.

Een klein gedeelte kwam ook doordat grotere partijen zoveel mogelijk personen hadden geregistreerd en daarna op zoek gingen naar loopbaanadviseurs die vorm konden geven aan de trajecten, met het aanbod dat zij hiervoor 40% van het totale subsidie bedrag zouden ontvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.