Ben jij blij?

Doe jij het werk waar je blij van wordt?

 

Waar je keer op keer plezier uit haalt en waar je op het einde van de dag of voor sommigen de nacht tevreden mee bent?

 

Ik kan zo intens genieten van de gesprekken die ik mag hebben met de mensen die actief aan de slag willen. Geen enkel moment dat ik hier geen zin in heb. Een van de redenen is denk ik omdat ik het gesprek nooit kan voorspellen maar er altijd een resultaat is. 

 

Daar gaan we samen voor, de kandidaat en ik. Samen maken we er een succes van. En de ene keer is het succes een concreet resultaat van een passend cv of een werkend LinkedIn profiel, de andere keer in inzichten die het begin zijn van zoveel meer. 

 

Dus ja ik doe het werk waar ik bij van wordt! En jij?

#blij #loopbaan #samen #loopbaanbegeleiding #NLleertdoor

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.