Van: "Ik sta altijd aan" naar BEVIP

BE VIP

Het jaarthema voor m'n prachtige vereniging, maar eerlijk is eerlijk natuurlijk niet alleen voor Ladies' Circle Nederland. Voorop staat/stond het promoten van onze Zichtbaarheid, zodat wij gevonden kunnen worden door toekomstige Ladies, door sponsoren en goede doelen. Daarbij heb ik met m'n thema de doelstelling om voor iedereen een BE VIP onderwerp aan te dragen wat speciaal bij diegene past. Niet mijn jas, maar je eigen speciale goed passende jas.

Naast BE Visible, Impact & Proud.

 

Staat deze ook voor mij in het teken van mezelf als VIP te verzorgen. En afgelopen weekend viel dat kwartje.

 

De balans terugnemen. De afgelopen maanden met z'n 2en thuiswerken zorgde ervoor dat ik het fijn vond om beneden aan de enorme keukentafel te werken. Na het wegbrengen van Dionne laptop aan, tijdens de lunch aan dezelfde tafel, laptop aan, na het avondeten, laptop aan want dat tikt net iets gemakkelijker dan m'n telefoon die ook 24/7 actief is. Om zo rond 22:30 uur de laptop dicht te klappen.

 

Er was dus geen duidelijke afronding meer van taken, qua werk, privé, Ladies` Circle, waardoor ik eigenlijk nog meer dan anders gewoon altijd aanstond.

 

Dit weekend hebben we een 2e volledige werkplek ingericht in huis, zo eentje waar je zittend en staand kunt afwisselen, groot beeldscherm. Goede verlichting en fijne beweegbare kruk erbij. De werkspullen zijn allemaal verwijderd van de keukentafel en de ordners en mappen krijgen weer allemaal hun eigen plek in m'n werkkamer.

 

Tijd om er zelf voor te zorgen dat ik weer de VIP ben en er voor mij duidelijke kaders zijn. Ik hoef niet altijd AAN te staan.

 

De telefoon mag gewoon in het bakje om zo ook de avonden weer vrij te zijn. Zonder alle Sociale Media afleidingen en soms uitputtende WhatsApp berichten. RUST voordat ik ga slapen. Zodat ik als VIP in de ochtend weer uit m'n bed spring en zin heb in de dag.

 

  • Hoe doe jij dat?
  • Heb jij een duidelijk kader, wanneer je aan het werk bent?
  • Of heb jij dit niet nodig?
  • Wat werkt er voor jou?

 

 

#BEVIP #LadiesCircle #Balans #altijdaan

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.