50.000 kosteloze ontwikkeladviezen binnen 1 dag vergeven!

Mijn verwachting is dat de registratie binnen 1 dag is afgerond. In augustus werden er in 3 weken zo´n 22.000 trajecten geregistreerd. Dit toonde de grote noodzaak aan, waardoor budget voor 2021 nu al werd ingezet.

Wachtlijsten werden aangelegd, door zelfstandige loopbaanprofessionals en ook door grotere partijen. Door signalen van enorm grote registraties door enkele grotere bedrijven, werd er een limiet gezet op het aantal registraties 25 trajecten konden er per dag worden geregistreerd.

Dat de noodzaak hoog is, bleek wel bij het aanleggen van wachtlijsten. Nog voor de nieuwe registratiedatum hadden tal van loopbaanprofessionals en diverse bureaus hun wachtlijst aangemaakt.

Om 0.00 uur op 1 december ging de teller lopen en zaten tal van professionals braaf achter hun computer om de gegevens van hun mogelijke klanten netjes te registreren. Om zo de kans dat deze klant een kosteloos advies kon krijgen zo groot mogelijk te laten zijn.

Door de drukte duurde het een lange tijd voordat de eerste bulk was geregistreerd, de capaciteit van het systeem liet op dat moment veel te wensen. Na 19 minuten was het mij gelukt de 1e kandidaat te registreren.

https://www.inspiratos.nl/

#ontwikkeladvies #nlleertdoor #ontwikkelen

Veldhovens Weekblad

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.