Samenwerking vanuit de Bibliotheek in Veldhoven

Geplaatst: 14 jan. 2021 https://www.thuisin.online/.../loopbaanadvies-vanuit-de...

 

Vijf professionele loopbaanadviseurs houden vanaf februari loopbaanspreekuren en workshops vanuit de Bibliotheek Veldhoven. De activiteiten zijn bedoeld voor mensen die werkzoekend zijn, meer plezier en energie uit hun huidige werk willen halen, zichzelf willen ontwikkelen of toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Via de spreekuren krijgen zij persoonlijk advies en de workshops bieden praktische informatie en tips.

 

Spreekuren

De spreekuren zijn vanaf vrijdag 5 februari elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand tussen 12.30 en 14.30 uur. Ze worden online of in de Bibliotheek Veldhoven gehouden, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Loopbaanadviseurs

Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein geven de spreekuren, die ongeveer een half uur duren. Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden bij de loopbaanadviseur die het spreekuur geeft op de gewenste datum. Het eerste spreekuur wordt online gehouden op vrijdag 5 februari. Deelname aan de spreekuren is gratis.

Workshops

De loopbaanadviseurs geven aanvullend op de spreekuren diverse workshops in de Bibliotheek Veldhoven over onder meer solliciteren, drijfveren, zichtbaarheid en talentontwikkeling. De workshops worden gegeven door Daniëlle Bax, Nicole Braakman, Tosca Goes, Carin van Holstein en Annemieke Scharloo.

De adviseurs zijn aangesloten bij Noloc Beroepsvereniging, de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland.

Meer informatie en de aanmeldgegevens voor zowel de spreekuren als de workshops zijn te vinden op: www.bibliotheekveldhoven.nl/loopbaan

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.