Afgeleid en go With the flow

Soms heb je dan zo'n moment, dat je de focus niet weet te vinden. Dat je echt wel een lijstje hebt van wat je allemaal zou kunnen of zelfs moeten doen. Soms lukt het je even niet om hiermee aan de slag te gaan. Raak jij dan gefrustreerd en probeer je er maar het beste van te maken. Of ga je mee met de flow van het moment, kijken waar de afleiding jouw brengt?
 
Deze week heb ik er eigenlijk gewoon de hele week al last van. Gewoon die focus niet weten te vinden. Soms probeer ik het wel even hoor, maar laat het dan algauw weer gebeuren om te kijken waar ik dan zo gedreven in ben, waar ik wel even de focus kan opbrengen.
 
Of zoals met een aantal life changing events die gewoon gebeuren in je omgeving, waardoor je weer even van de wap bent. Gun jij jezelf de ruimte om maar even niet zo strak te moeten?
 
Deze week was ik zo'n 90% bezig met alle afleidingen die m'n aandacht wel wisten te vangen. Volgende week gaat het vast weer gestructureerder, meer gefocust en resultaat gerichter. Volgende week.....

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.