Een leven lang leren

 

Een leven lang leren. Zelf vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te leren, boeken te kopen of naar een event te gaan. Natuurlijk is het nog steeds ook de tijd van online events dus schuif ik morgen aan bij een Online Marketing event. Even mezelf laten bijspijkeren en kijken of er iets bij mij past
 
Wat heb jij als laatste gedaan op het gebied van leren? Leer jij vanuit een boek of liever vanuit doen?
 
Ik koop altijd heel graag boeken, soms begin ik zelfs met lezen.... Tegenwoordig mag ik er ook in markeren wat ik leuk vind en daardoor gebruik ik ze weer wat vaker.
 
Maar het makkelijkst vind ik het toch om iets te zien, te ervaren en het dan op z'n Toscaans na te doen 😃
 
Morgen haak ik dus aan bij het IMU 11-jarig Jubileum event 11 euro voor 20 verschillende workshopsessies, vast niet alles zal ik leuk vinden maar voor die prijs durf ik het aan om kennis te maken.
 

Een persoonlijke code of doorverwijslinkje

Hoe werkt nou zo'n persoonlijke doorverwijslink?

Vanzelfsprekend wil de organisatie zo veel als mogelijk deelnemers bij hun event aanwezig hebben. Door hun netwerk te enthousiasmeren en te vragen om ook als deelnemer jouw netwerk uit te nodigen hopen/verwachten ze op een hoge opkomst. En een groot publiek heb je vaak nodig om ook geld te kunnen verdienen. Degene die z'n persoonlijke link deelt krijgt dan vaak een percentage van het product/dienst die wordt gekocht, of een korting bij de aanschaf van een volgend product.

 

Ik heb ook een persoonlijke doorverwijslink ontvangen, dus mocht ook jij interesse hebben, klik op de link en meld je aan.

 

Tevreden klanten zijn de ambassadeurs van jouw onderneming. 

 

Het is net als gewoon netwerken, via via, want je promoot natuurlijk alleen de bedrijven, diensten, mensen waar jijzelf tevreden over bent toch?

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.