Wat ik later worden wil

Wat ik later worden wil.

Rixt weet wat ze NU wil worden/doen en gaat er gewoon voor. Nou ja gewoon, een goede voorbereiding is het halve werk. Echter deze regenachtige dag is voor haar een fijne dag, heerlijk aan de slag met wat je heel graag doet, je de tijd kunt verliezen in je creatiekracht.

 

  • Weet jij al wat je later wil worden?
  • Wanneer wist jij wat je wilde worden?

Deze week is het overal op de basisscholen een centrale vraag. Wat wil jij worden als je later groot bent...

 

Ik kan me niet direct herinneren dat ik zo'n week ook op m'n basisschool heb mogen meemaken. Even terugdenkend aan vroeger stond juffrouw worden altijd hoog op m'n lijstje. Stapeltjes met schriftjes en opdrachten, anderen vertellen wat en hoe ze het moeten doen....

Komt m'n huidige rol goed bij in de buurt toch? Al heb ik eerst andere rollen en functies uitgevoerd, na gesprekken met een loopbaanadviseur, ging bij mij het vuurtje branden đŸ”„ en nam ik de afslag van m'n huidige pad.

 

Had jij ook zo'n beeld van later? Van wat je graag wilde gaan doen? En is dat het ook geworden of heb je juist hele andere ideeën gekregen en uitgevoerd?

 

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.