Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Tosca Goes en ik ben erkend en gediplomeerd loopbaanprofessional. Ik heb mijn eigen praktijk “InspiraTos” in Veldhoven. Ik ben deskundige op het gebied van loopbaan & sollicitatiebegeleiding en gebruik deze jarenlange ervaring om de HR professional als vakprofessional zichtbaar te laten zijn.

 

Opleiding & Werkervaring

Na de zoveelste reorganisatie binnen de organisatie en een vervelende burn-out, kreeg ik tijdens het gesprek met een mobiliteitsadviseur het inzicht dat het juist die functie was die ik graag in de toekomst wilde gaan uitvoeren. Ik heb genoten van de studies die ik hiervoor heb kunnen volgen. De Personeel & Arbeid opleiding via de Fontys, volledig gericht op alles wat met coaching en persoonlijke ontwikkeling te maken had.

Daarna heb ik tijdens de functies binnen de mobiliteitscentra aanvullende opleidingen gevolgd. Natuurlijk heb ik me laten scholen door dé Jobmarketeer van Nederland Aaltje Vincent en pas haar methode op mijn manier dagelijks toe. 

 

Opdrachtgevers bij de Overheid en bedrijfsleven o.a.:
• Rijkswaterstaat
• Ministerie van Economische Zaken, Dienst Landelijk Gebied
• Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen
• Belastingdienst
• Fontys, Open Universiteit, UWV
• Gemeentes

• Particulieren

 

Erkenning

Sinds 2007 ben ik gediplomeerd en erkend NOLOC loopbaanprofessional.

NOLOC is de officiële en grootste vereniging voor loopbaanadviseurs in Nederland. Het doel van NOLOC is om een onderscheid te maken in het grote aanbod van loopbaanadviseurs op basis van kennis, kwaliteit en ervaring.

Het beroep van loopbaanadviseur is in Nederland niet beschermd, NOLOC zorgt voor haar uitgegeven erkenningen zicht op professionaliteit in de markt van loopbaanadvies en loopbaancoaching.

Als erkend Noloc loopbaanprofessional wordt er verwacht dat ik me jaarlijks blijf ontwikkelen in mijn vak.

 

Mijn profiel als professional kun je bekijken op LinkedIn.