Over mij

Mijn naam is Tosca Goes, ik ben gediplomeerd en Noloc erkend register loopbaanprofessional.

Ik woon in Veldhoven, werk op diverse locaties en online voor mijn bedrijf InspiraTos.
Met meer dan twintig jaar ervaring ben ik deskundige op het gebied van loopbaan, arbeidsmarkt & solliciteren.

Ik hou ervan jou als expert in the spotlight te zetten op de juiste manier via LinkedIn.

 

Ik gebruik mijn jarenlange ervaring om jou te helpen bij het (her)vinden en claimen van jouw expertstatus!

 

  • Als loopbaanprofessional coach en begeleid ik kandidaten in hun huidige werk, om zo voor meer werkplezier te zorgen.
  • Als loopbaanprofessional adviseer ik werkzoekenden & baanveranderaars hoe ze zichtbaar gevonden kunnen worden door een passende werkgever.
  • Als Zichtbaarheidscoach inspireer en motiveer ik collega ondernemers om goed zichtbaar te zijn om zo gevonden te kunnen worden door degene die onze hulp nodig heeft!

Tosca Goes

Noloc erkend register loopbaanprofessional


erkenning

Loopbaanprofessional
Logo 2021 Noloc erkenning

Sinds 2007 ben ik gediplomeerd en erkend Noloc loopbaanprofessional.

Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Het beroep van loopbaanadviseur is in Nederland niet beschermd. 

 

Een vereniging kan natuurlijk niet zonder z'n leden die zich ook actief inzetten voor de vereniging.

Van 2014 tot en met 2020 was ik actief lid van de Ledenraad. Ik ben twee maal verkozen om de regio zuid te vertegenwoordigen.

Opleiding & Werkervaring

Na de zoveelste reorganisatie binnen de organisatie en een vervelende burn-out, kreeg ik tijdens het gesprek met een mobiliteitsadviseur het inzicht dat het juist die functie was die ik graag in de toekomst wilde gaan uitvoeren.

 

Ik heb genoten van de studies die ik hiervoor heb kunnen volgen. De Personeel & Arbeid opleiding via de Fontys, volledig gericht op alles wat met coaching en persoonlijke ontwikkeling te maken had.

 

Daarna heb ik tijdens de functies binnen de mobiliteitscentra aanvullende opleidingen gevolgd. Natuurlijk heb ik me laten scholen door dé Jobmarketeer van Nederland Aaltje Vincent en pas haar methode op mijn manier dagelijks toe. 

 

Opdrachtgevers bij de Overheid en bedrijfsleven o.a.:

Accessor voor Noloc

In 2017 heb ik een training gevolgd om dossiers te mogen beoordelen van loopbaanprofessionals die in aanmerking willen komen voor opname in het beroepsregister.

 

Ik ben zo'n 2,5 jaar actief geweest als assessor voor de aspirant loopbaanprofessionals, waarin ik beoordeel of het dossier van deze vakgenoot voldoende is om toegelaten te worden en hierdoor opgenomen te worden als erkend Noloc register loopbaanprofessional.

De loopbaan en HR professional die zichzelf en de eigen professie zo gruwelijk te kort doen. Juist deze professional, die een ander leert hoe een curriculum vitae eruit moet zien, hoe je moet solliciteren, netwerken en een professioneel LinkedIn profiel maakt. Juist deze professional neemt de tijd niet om dit voor zichzelf te doen. En dit is natuurlijk meer dan jammer alleen. 

 

Maar dat geld natuurlijk niet alleen voor de loopbaan professional,
élke professional die ik spreek, doet zichzelf te kort.

 

Mijn profiel als professional kun je bekijken op LinkedIn.

 

Bestuur en nevenfuncties

En wil je dan nog wat meer lezen. Dan verwijs ik je graag naar een paar mooie woorden die klanten me hebben nagelaten. Zodat ook jij alvast op voorhand een beeld van mij kan vormen.