Yes je bent er klaar voor!! 

Gesprekken met vrienden of familie hebben je nog niet voldoende helderheid opgeleverd en ook online kom je niet echt verder. Dan is het tijd om het niet meer alleen te hoeven doen.


Ik beloof je dat het vinden van jouw antwoorden, sneller beter en ik beloof je leuker kan door professionele ondersteuning in te schakelen. 

Wanneer voel jij je dé expert? Dé professional?

Voor het maken van jouw volgende keuze is een goede onderbouwing natuurlijk wenselijk.

Al geef ik je meteen mee dat er maar weinig keuzes in beton gegoten zijn, waardoor je op een later moment altijd een, andere, betere keuze voor het nieuwe moment kunt maken.

 

Wat in elk traject duidelijk naar voren komt is dat als jij weet wat je vakmanschap is en je dit ook daadwerkelijk als professional uitstraalt, je als vanzelf gevonden kunt worden. 

 

Dan breekt jouw tijd aan, waarin je kunt kiezen voor die leuke opdracht, project of team.

Welke hulp wil jij?

Bij het tabblad "Voor jou" staan de losse producten/diensten opgesomd. Klik eens rond of er voor jou het juiste bij zit. Denk je na het lezen dat je eigenlijk net een iets andere vraag/insteek hebt. Dan nodig ik je van harte uit om jouw contact gegevens achter te laten zodat ik contact met jou kan opnemen, of plan een gratis en vrijblijvend koffiegesprek in, om te bekijken of wij samen een match zijn voor jouw vraag.


Werkwijze

Ik werk met mijn eigen coaching aanpak "op z'n Toscaans" waarin eigen verantwoordelijkheid en doen wat nodig is voorop staan.

Ik kan je helpen bij het bepalen van je persoonlijke doelen en ondersteunen bij het behalen ervan. 

Ik werk in een loopbaantraject met hoofdstappen, Zelfanalyse, Richting bepalen & ACTIE, waarvan ik weet door mijn jarenlange ervaring dat deze methode werkt!

"Op z'n Toscaans" is: enthousiast, resultaatgericht, praktisch & persoonlijk.

Locatie

Onze gesprekken kunnen zowel face to face in Veldhoven, via videobellen of telefonisch plaatsvinden.

Je kunt er ook voor kiezen, om op een efficiënte en effectieve manier zonder dat je reistijd hebt en om vanuit je eigen vertrouwde omgeving de gesprekken te voeren.

Kom je met de auto dan is er voldoende parkeerruimte beschikbaar.

 

Een klik met een coach is belangrijker dan de reisafstand!

 

Plan direct zelf jouw afspraak!

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

 

Bel mij dan op nummer 06  28 31 82 79 of vul het contact formulier in, zodat ik contact met jou kan opnemen.