Home » Voor jou » CV sessie

CV sessie

Wil je eigenlijk alleen ondersteuning voor het maken van een goed Curriculum Vitae, dan gaan we enkel alleen hiermee aan de slag.

Jij vertelt ik typ!

Aan de hand van alle informatie die je al bij je hebt en alles wat je me verteld maken we samen een passend Curriculum Vitae.

Hiermee bedoel ik dat het Curriculum Vitae jou als persoon recht doet en dat dit tevens gekoppeld is aan jouw arbeidsmarkt.

 

LinkedIn is jouw publieke Curriculum Vitae. In overleg kunnen we ook dit profiel aanmaken, zodat je ook gevonden kan worden.

Werkwijze

We gaan samen in 1 dagdeel een arbeidsmarkt gereed curriculum vitae samenstellen. De lay-out van je cv is rustig, zoals selecteurs dat het liefste zien. Duidelijk, informatief en goed leesbaar een document waaruit direct jouw vakmanschap blijkt.

Arbeidsmarkt klaar

Het uitgangspunt van de individuele cv sessie is dat je arbeidsmarkt klaar bent. 

Dat betekent dat je weet wat je wilt op de arbeidsmarkt, dat dit realistisch is en dat je dit ook ‘uitstraalt’. 

Arbeidsmarkt klaar zijn is dat je tot op functietitelniveau kunt zeggen welke oplossing jij bent voor welke werkgever. 

Jij vertelt wat jouw doel en wensfunctie is en hier werken we naar toe. Het eindresultaat is een cv dat gericht is op het werk dat je wilt gaan doen!

 

Vooraf zullen we eerst een gesprek hebben van een paar minuten om samen te beoordelen of je daadwerkelijk arbeismarkt klaar bent. Zonde van de tijd als blijkt dat je nog onvoldoende gereed bent, waardoor er ook geen compleet cv kan worden samengesteld op jouw ideale baan.

Praktisch

Tijden                 1 dagdeel
Locatie                In overleg
Groepsgrootte      Individueel/groep/incompany
Laptop                 Laptop met wifi-mogelijkheid

Vereist                 Computervaardig * indien groep/incompany

Investering

Een individuele cv sessie kost €300,-