hoe je iemand kunt uitnodigen om een connectie te maken wanneer de Content Creator-modus is ingeschakeld

Het is inderdaad belangrijk om op te merken dat de knop 'Maak een connectie' niet direct zichtbaar is wanneer iemand de Content Creator-modus heeft ingeschakeld.

Door de drie puntjes te gebruiken en 'Connectie maken' te selecteren, kun je echter nog steeds een uitnodiging sturen om een connectie te maken met de persoon.

 

  1. Zoek de persoon op LinkedIn: Voer de naam van de persoon in de zoekbalk bovenaan de LinkedIn-pagina in en klik op 'Zoeken'.

  2. Bekijk het profiel: Klik op de naam van de persoon in de zoekresultaten om naar zijn/haar profiel te gaan.

  3. Kijk naar de sectie 'Introductie': Scrol op het profiel naar beneden en zoek naar de sectie 'Introductie'. Hier vind je informatie over de persoon, inclusief of hij/zij de Content Creator-modus heeft ingeschakeld.

  4. Klik op de drie puntjes ('Meer weergeven'): Aan de rechterkant van de profielfoto zie je drie puntjes. Klik op deze puntjes om meer opties te bekijken.

  5. Kies 'Connectie maken': In het vervolgkeuzemenu dat verschijnt, selecteer je de optie 'Connectie maken'. Hiermee wordt een uitnodiging verstuurd om een connectie te maken met de persoon.

  6. Voeg een persoonlijk bericht toe (optioneel): Je hebt de mogelijkheid om een persoonlijk bericht toe te voegen aan je uitnodiging. Dit kan helpen om jezelf voor te stellen, uit te leggen waarom je wilt verbinden en de kans op acceptatie van je uitnodiging te vergroten.

  7. Verstuur de uitnodiging: Klik op 'Verzenden' om je uitnodiging te versturen. De persoon ontvangt een melding van je uitnodiging en kan ervoor kiezen om deze te accepteren, af te wijzen of te negeren.

Om te onthouden:

Het is belangrijk om te onthouden dat niet iedereen altijd elke uitnodiging zal accepteren, zelfs als je een persoonlijk bericht toevoegt.

 

Sommige mensen hebben mogelijk beperkingen voor het accepteren van uitnodigingen, afhankelijk van hun instellingen of het type account dat ze hebben.

Ik hoop dat dit je helpt bij het uitnodigen van iemand met de Content Creator-modus ingeschakeld.

 

Succes met het uitbreiden van je professionele netwerk op LinkedIn!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.