Referenties, aanbevelingen en lovende woorden

Natuurlijk wil je ter voorbereiding op ons gesprek alvast een idee krijgen van mij als persoon. 

Graag deel ik een paar lovende woorden en aanbevelingen, van zowel klanten, opdrachtgevers en collega's.

Voor alle aanbevelingen die ik heb mogen ontvangen op mijn LinkedIn profiel verwijs ik je naar m'n persoonlijke professionele profiel.

Reacties van klanten

Ik krijg nu vaak complimenten over mijn CV bij een sollicitatiegesprek. Tosca heeft veel kennis van de arbeidsmarkt, kan zich verplaatsen in zowel de werknemer als werkgever en werknemer en heeft zo mijn ogen echt geopend.

Joyce

Een daadkrachtige dame die haar kandidaten motiveert en inspireert waardoor zij als regisseur van hun eigen loopbaan, zelfstandig de stappen gaan zetten die nodig zijn.

Adrie


Een verademing om met zo iemand te mogen samenwerken. 

Martin

Tosca is een open persoonlijkheid die zegt waar het op staat, maar wel met respect voor de ander en dat maakt haar een goede vakvrouw.

Marie-Anne


Ze maakt het meer dan waar!

Esther

Mijn nieuwe motto: Neem jezelf serieus, maak tijd voor jezelf :) Dank je wel Tosca!

Barbara


Tosca heeft me met haar advies en handvatten goed op weg geholpen mijn verdere loopbaan vol vertrouwen tegemoet te zien.

Marga

Bovendien heeft mijn CV en LinkedIn profiel met haar hulp een metamorfose ondergaan.

Sandra


Tosca is een gedreven professional die voortdurend op zoek is naar mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen. Tosca houdt de klant een spiegel voor en informeert, adviseert, confronteert en stimuleert. De klant is zelf nadrukkelijk aan zet.

Johan

Iemand die zo gedreven is en alles voor zijn cliënten over heeft, wat wil je nog meer.

Jacqueline


Tosca was er voor mij op het juiste moment en op de juiste plaats. Ze weet wat ze zegt en wat ze doet en is erg professioneel. Ze geeft op een positieve manier haar heldere visie en met behulp van een aantal opdrachten, wijst ze je de weg. Ze geeft ook slimme tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Tosca is echt een zichtbaarheidscoach: Zij knipt een lampje aan in je hoofd, waardoor je verder kunt en niet meer in het donker aan het tasten blijft. Doordat zij het licht aan doet, kun je zelf weer door.

Voor mij betekende dit dat het zonnetje weer ging schijnen!

Rosita

Tosca ken ik als een lieve dame met een mooie glimlach en warme persoonlijkheid. En met haar open en professionele houding geeft ze je een vertrouwd gevoel om mee werken. Ze is doortastend en een fijne coach die je stimuleert en inspireert.

Carolien

Heb jij even 5 minuten tijd?

Wil jij mij helpen? Aan jou de vraag om voor mij een aanbeveling te schrijven. Een aanbeveling waarin je iets schrijft over mijn Unique selling points, mijn manier van coaching, wat het jou heeft opgeleverd, onze samenwerking of andere mooie woorden 😊.

Vind je dit moeilijk? Dat snap ik! Ik heb al wat aanbevelingen mogen ontvangen, misschien staat daar iets voor jou tussen wat je herkent, waar je jouw eigen aanbeveling van kunt maken. Of vind je hier of hier enkele tips.

Élke aanbeveling van een klant, opdrachtgever, kandidaat, collega is waardevol. Je kunt deze ene aanbeveling op meerdere kanalen plaatsen 😊, gewoon door te kopiëren en plakken.
 

  1. Op LinkedIn, het netwerk voor de professional
    Klik op de link en je komt op mijn LI profiel pagina.
    Klik op meer en daarna op aanbevelen.
  2. Op mijn bedrijfspagina van Facebook 
  3. Op mijn bedrijfspagina van Google


Door deze aanbevelingen kom ik ook weer in de zoekresultaten naar voren en kan ik beter gevonden worden.

Alvast super bedankt, ik waardeer het zeer.