Primaire taal op LinkedIn

De afgelopen jaren kon ik steeds in de LinkedIn trainingen uitleggen dat mijn primaire LinkedIn profiel was opgesteld in de Engelse taal.

 

In de tijd dat ik mijn profiel aanmaakte was de keuze voor een Nederlands profiel nog niet mogelijk. Vandaar dat ik van het begin heb gekozen voor zowel een Engelstalig alsook een Nederlandstalig profiel.

 

Inmiddels heb je de mogelijkheid om jouw professionele profiel in diverse talen aan te maken. Je kunt dus heel bewust kiezen.

 

Echter het lukte maar steeds niet om primaire profiel om te zetten naar het Nederlands, en dat lukt nu dus wel. Je hebt nu alle vrijheid om aan te geven welke taal jouw primaire profiel mag zijn.

 

 

De afgelopen jaren is mijn dienstverlening verder uitgebreid naar de Engelse markt, vandaar dat het niet geheel onhandig was dat ik mijn profiel in twee talen heb opgebouwd. Toch bestaat mijn grootste netwerk en grootste (arbeids)markt nog uit Nederlands sprekende contacten, vandaar dat ik mijn primaire profiel net heb aangepast.

 

Wat is jouw primaire taal voor jouw professionele profiel?

#Primaireprofiel #LinkedIn #Tips #InspiraTos

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.