Waarom ik ben overgestapt naar IMU en hoe jij meer omzet kunt genereren met Plug&Pay

Sinds twee weken ben ik bijna volledig overgestapt naar de IMU (Internet Marketing Unie).

 

Mijn oude leerportaal voldeed steeds minder aan mijn verwachtingen. De ontwikkelingen gingen te traag, bugs werden niet verholpen, technisch Engels blijkt toch iets ingewikkelder en tot overmaat van ramp werd de prijs ook nog eens verdubbeld. Het was duidelijk tijd voor verandering.

 

Ik volg de IMU al een paar jaar, tja soms heb ik gewoon wat meer tijd nodig. Heb Challenges gevolgd en toen was de tijd daar...

Vorige week heb ik mijn leeromgeving omgezet naar de IMU en momenteel ben ik druk bezig om al mijn producten hierin te integreren. Het is een intensief proces, alles opnieuw overdenken, niet alleen bekijken wat de mogelijkheden zijn maar ook wat mijn behoeftes zijn als ondernemer, maar de mogelijkheden die IMU biedt, maken het voor mij de moeite waard.

 

Je zult dus nog even een dubbel gevoel over houden aan mijn websites... het gevoel van hinken op twee benen. Maar het begin is gemaakt..

 

Ik hou ervan om te blijven leren en te kijken wat er slimmer, en vooral ook makkelijker kan en eerlijk wat me ook de beste waarde geeft voor wat ik nodig heb. 

Oude Leeromgeving

Nieuwe leeromgeving

Maar dat is niet het enige spannende nieuws

De IMU heeft namelijk zelf ook groot nieuws dat elke ondernemer(of toekomstig ondernemer) zal interesseren.

 

60% van de Ondernemers Weet Niet Wat Hun Conversiepercentage Is 😰

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers geen idee heeft wat hun conversiepercentage is. Dit is zorgwekkend, want als je niet weet waar de lekken in je business zitten, laat je potentieel veel geld liggen.

 

Het team van Plug&Pay heeft jarenlange ervaring en uitgebreide tests uitgevoerd op het gebied van conversieverhoging. Ze hebben ontdekt hoeveel omzet ze in de loop der jaren gemist hebben, maar gelukkig hoef jij die fouten niet meer te maken.

Grootste Webinar van Nederland en België

Martijn van Tongeren, dé funnel expert van Nederland, gaat je precies laten zien waar de kansen en gevaren liggen in je checkout. In samenwerking met Mollie organiseert hij het grootste webinar van Nederland en België, gericht op ondernemers die willen groeien in 2024.

Dit evenement is een must voor elke ondernemer, want er worden waardevolle inzichten gedeeld voor het bouwen van een winstgevende business.

Wat Kun Je Verwachten van het Webinar?

Tijdens het webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Waarom je op dit moment omzet misloopt op je betaalpagina
  • Hoe je met AI de beste betaalpagina maakt voor je business
  • Een marketinghack die gemiddeld zorgt voor 24,9% conversie
  • Hoe je 'conversie-killers' uit je betaalproces haalt
  • Eén techniek die direct 5% extra verkopen geeft (zonder dat je iets hoeft te veranderen aan je marketing)
  • Welk foutje ons €42.737 heeft gekost (en hoe jij dit kunt vermijden)
  • Voorbeelden van ondernemers die met onze methodes enorme omzetstijgingen hebben gerealiseerd
  • Hoe een klant de gemiddelde orderwaarde van haar webshop van €40,- per bestelling naar €70,- per bestelling bracht
  • De mogelijkheid om dit zelf direct toe te passen op jouw bedrijf

Meld Je Nu Aan

Zet dinsdag 2 juli om 10:00 uur in je agenda, want dan gaan Martijn van Tongeren en Mollie live om al deze kennis met je te delen. Dit partnership tussen Mollie en Plug&Pay is uniek en biedt inzichten van een van de grootste marketing specialisten. En het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Mis deze kans niet en meld je nu meteen aan via deze link.

Of je nu al langer ondernemer bent of erover denkt om te starten, dit webinar biedt waardevolle informatie en tools voor een succesvolle business. Zorg voor een vliegende start en meld je aan!

Tot 2 juli 🔥

Zelf zet ik het ook nog even in mijn agenda, elke keer steek ik wel weer iets op. En je weet dat het de kracht van de herhaling is, je hoort wat je moet horen.

Mijn ervaringen als Affiliate bij IMU

De IMU werkt met affiliates, wat betekent dat ze ambassadeurs hebben die hun producten promoten. Ik ben zo'n affiliate. Maar wat houdt dat precies in? Krijg je er geld voor? Ja, dat klopt. Hoewel ik geen influencer ben, deel ik graag mijn ervaringen. Ik ben zeer tevreden over de informatie die IMU biedt en vind deze enorm waardevol voor zowel mezelf als mijn onderneming. Daarom deel ik dit graag als ambassadeur.

Als jij via mijn link deelneemt aan de demo en vervolgens besluit dat het iets voor jou is, ontvang ik een percentage van de verkoop. Dit gebeurt echter alleen als jij volledig tevreden bent met je aankoop. Bij IMU geldt namelijk een niet-goed-geld-terug-garantie binnen 14 dagen. Dus neem deel, probeer het uit en deel je ervaringen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.