De leukste klus die wil jij!

 • Ben je uitgeput op het einde van de werkdag?
 • Heb je geen idee meer wat je aan het doen bent?
 • Merk je dat je niet eens meer weet wat je leuk vindt?
 • Verlang je naar meer plezier en energie in je werk, zodat je zowel 's ochtends met enthousiasme naar je werk gaat als 's avonds weer tevreden thuiskomt?
 • Word je steeds over het hoofd gezien voor die leuke opdrachten? 
 • Krijg je weleens de tips om wat meer zichtbaar te zijn, wat meer van je te laten zien en horen?
 • Wil ook jij gevonden worden voor die geweldige klussen?
 • Weet je gewoon niet waar je moet beginnen maar ben je er wel klaar mee?
 • Wil je dat er is gebeurd met jouw situatie? 

 

Ik ben er voor je!

Ik ben Tosca Goes, senior loopbaanprofessional & LInkedInexpert.

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken, groeien en excelleren in je carrière, zodat je met enthousiasme en voldoening naar je werk gaat en met zelfvertrouwen jezelf zichtbaar laat zijn. Zichtbaar zowel online via LinkedIn alsook offline in gesprekken, overleggen en projectteams.

 

06-28 31 82 79


Waarom kiezen voor InspiraTos, Tosca Goes?

Lisa zegt het treffend: "Ze komt snel tot de kern en weet je dat duwtje te geven dat je op dat moment nodig hebt. Ze heeft een uitstekend inzicht in mensen en is een geweldige gesprekspartner. Eerlijk en direct, zodat je precies weet wat je aan haar hebt. Ze heeft me het vertrouwen gegeven dat elke keuze de juiste is en dat ik de kracht in mezelf heb om mijn eigen beslissingen te nemen. Een solide basis om verder te groeien."


Jouw toekomst in eigen handen

 • Wie ben je werkelijk?
 • Wat zijn je unieke vaardigheden?
 • Wat wil je bereiken in je loopbaan en hoe ga je dat concreet realiseren?

 

Dit zijn vragen die we samen zullen beantwoorden. Mijn doel is om jou de regie over je toekomst te laten nemen en je te helpen begrijpen welke rol werk speelt in jouw leven. Werk vult immers een groot deel van onze tijd, dus waarom zou je er niet het maximale uit halen?

 

Wanneer heb je professionele ondersteuning nodig?

Soms bieden gesprekken met vrienden en familie niet de helderheid die je zoekt, en online zoektochten leveren vaak nog meer verwarring op. Op dat moment is het tijd om te erkennen dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

 

Ik garandeer je dat het vinden van antwoorden op jouw vragen sneller, beter en leuker kan gaan met professionele ondersteuning. Je bent slechts één afspraak verwijderd van de begeleiding die jou verder kan brengen.

Tosca Goes

Noloc erkend register loopbaanprofessional


Femke:

Nog nooit heeft iemand mij zo geïnspireerd om aan de slag te gaan, dank je wel daarvoor!

Die extra zet was erg nodig. 


Het begin van jouw succesverhaal

Femke heeft het al ervaren: "Nog nooit heeft iemand mij zo geïnspireerd om aan de slag te gaan, dank je wel daarvoor! Die extra zet was erg nodig."

 

Waar wacht je nog op? Plan nu jouw gratis eerste afspraak in, en laten we samen ontdekken welke ondersteuning het beste bij jou past. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie over de mogelijkheden. We kunnen onze gesprekken face-to-face voeren, via videoconferenties of telefonisch, afhankelijk van jouw voorkeur.

 

De klik tussen ons is cruciaal, en ik sta klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes. Plan nu direct jouw afspraak in!


Neem contact met mij op!

Vind je het fijner als ik contact met jou opneem? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op!


Inspiratie

Out of office

Van 5 juli tot en met 18 augustus geniet ik van een welverdiende vakantie om mijn eigen zichtbaarheid en inspiratie te vernieuwen. Tijdens deze periode zal ik mijn e-mails minder frequent/niet controleren.

Lees meer »

Netwerken in de zomer: Tips om effectief & leuk te netwerken

De zomer is aangebroken, en met de warme dagen en ontspannen sfeer lijkt alles net wat minder serieus en formeel. Dit is d├ę perfecte tijd om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. Netwerken hoeft niet altijd formeel en zakelijk te zijn; juist tijdens de zomermaanden kun je op een ontspannen en informele manier waardevolle connecties maken. Bij Inspiratos deel ik graag een aantal tips om effectief en leuk te netwerken tijdens deze zonnige maanden.

Lees meer »

Zomer en werkplezier: Hoe de zomer je kan helpen om je werkgeluk te herontdekken.

De zomer is in volle gang, en met de warme zonnestralen en langere dagen komt een gevoel van vernieuwing en energie. Dit seizoen biedt de perfecte gelegenheid om niet alleen te genieten van je vrije tijd, maar ook om je werkgeluk te herontdekken. Ik geloof dat de zomer een krachtige invloed kan hebben op je werkplezier en algehele welzijn. Laten we eens kijken hoe je deze zonnige maanden kunt benutten om je werkgeluk een boost te geven.

Lees meer »

Optimaliseer je LinkedIn Profiel

Als professionals is LinkedIn een onmisbaar platform geworden voor ons professionele leven. Het is niet alleen een plek om ons netwerk uit te breiden, maar ook een krachtig instrument voor personal branding, het vinden van nieuwe kansen en het delen van onze expertise.

Lees meer »