Waarvan gaat jouw hart in de fik?

Terwijl ik me voorbereid op een afsluitend gesprek van een persoonlijk coachingstraject, ontvang ik een berichtje van een andere kandidaat, ze heeft een baan en begint maandag!!!

 

In beide gevallen, het zicht en gevoel even kwijt waarvan het hart echt in de fik gaat.....

 

En weten waar jij warm voor loopt, maakt dat je het een ander kunt vertellen, kunt laten zien. Waardoor je weer gevonden kunt worden door degene die jouw hulp goed kan gebruiken.

De dame die maandag mag beginnen kwam voor een Jobmarketing traject. Door het doorlopen van een EVC traject wist ze heel goed te vertellen wat haar kwaliteiten zijn en ook de doelfunctie waarop zij zich richtte. Een kloppend LinkedIn profiel is dan essentieel om gevonden te kunnen worden, waardoor jij dus niet alleen aan het zoeken bent....

 

Alleen al dat steuntje in de rug voelen, even een Toscaanse spiegel om het net wat scherper, duidelijker neer te zetten was voor haar voldoende om gevonden te worden en nu dus aan de slag te gaan bij die nieuwe werkgever.

 

Merk jij nu ook dat je het even niet meer voelt, niet weet te benoemen waarvoor jij als professioneel warm loopt, waarvoor jouw hart in de fik vliegt en je wilt hier hulp bij om dit weer te weten, neem dan contact op, ik ben er voor je!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.