InspiraTie

Graag neem ik jou mee in mijn hersenspinsels, ideeën en maak ik gebruik om deze pagina te voorzien van informatie.

 

Ik nodig je uit om een reactie achter te laten, ik hoor graag wat jouw persoonlijke ervaring of mening is. Wil jij geïnspireerd worden en tips ontvangen? Meld je dan aan voor de gratis en vrijblijvende InspiratiePost.

 

Liefs,
Tosca

Optimaliseer je LinkedIn Profiel

Als professionals is LinkedIn een onmisbaar platform geworden voor ons professionele leven. Het is niet alleen een plek om ons netwerk uit te breiden, maar ook een krachtig instrument voor personal branding, het vinden van nieuwe kansen en het delen van onze expertise.

Lees meer »

Help anderen door jouw ervaring te delen

Ik waardeer het echt als je jouw ervaringen met ons traject wil delen. Het is geweldig als je een aanbeveling achterlaat op mijn LinkedIn-profiel. Jouw woorden zijn echt van onschatbare waarde en kunnen anderen enorm helpen om een beter beeld te krijgen van wat ik doe en wie ik ben.

Lees meer »

Start 2024 met een Uitdaging en een Cadeautje!

Hopelijk ben je sprankelend het nieuwe jaar ingegaan en stroomt 2024 vol met belofte voor je. Hier bij InspiraTos wil ik ervoor zorgen dat je het jaar niet alleen goed begint, maar ook doorgaat met de juiste focus en energie.Dus, laten we samen een uitdaging aangaan!

Lees meer »

Nu Beginnen: De Mythe van 1 Januari Ontmaskerd

Nu we allemaal weer zijn beland in het ritme van het dagelijks leven na de feestdagen, kunnen we niet om de onvermijdelijke vloedgolf van goede voornemens heen die ons sinds 1 januari overspoelt. Waarom kiezen we eigenlijk massaal voor die ene dag om te beginnen met onze persoonlijke verbeteringsreis?1 januari wordt vaak beschouwd als dé dag om te starten met goede voornemens, maar laten we eerlijk zijn: het is eigenlijk de slechtste keuze. Het is niet zozeer de datum zelf, maar eerder de immense druk die het met zich meebrengt, doordrenkt met de verwachtingen van anderen en zelfopgelegde doelen. Hier zijn een paar redenen waarom ik geloof dat 1 januari geen ideale kickstart is voor positieve veranderingen.

Lees meer »

Netwerken maar dan leuk!

Afgelopen vrijdag was het weer zover: een bruisende workshop over netwerken in de gezellige Bibliotheek Veldhoven. Samen met een enthousiast groepje hebben we de wereld van netwerken verkend, van de basisprincipes tot het actief aanpakken van uitdagingen en misschien wel het vinden van plezier in netwerken.

Lees meer »

Netwerken Crime of Cadeautje?

Netwerken voor velen een crime terwijl anderen er ook oprecht van kunnen genieten. Ik val in die tweede categorie 😀 .Netwerken is voor mij contact maken, een relatie opbouwen en natuurlijk onderhouden. Want contacten verzamelen als postzegels dat past dan weer niet bij mij. Vorige week mocht ik via Archipel Academy op wel 3 verschillende locaties de werksessies verzorgen, waarin er actief en met veel plezier aan de slag werd gegaan met #LinkedIn.3 totaal verschillende locaties, ik was thuis in het PSV stadion, op de High Tech Campus Eindhoven en in het PQ gebouw in Best. Leuk om op deze wijze allerlei nieuwe contacten te mogen ontmoeten. Ontmoeten een eerste stap in netwerken. Om daarna samen aan de slag te gaan, elkaar te leren kennen, te brainstormen en om ook via LinkedIn een connectie te maken. Voor de een een opgave, voor mij vanzelfsprekend.Op deze manier zit je ook in mijn #rolodex zodat als ik jouw hulp nodig heb, of iemand spreek die jouw hulp goed kan gebruiken, ik contact met je kan opnemen. Wat vind jij van netwerken? Gaat het je gemakkelijk af of is dit iets waar je toch tegenop kijkt? #netwerken

Lees meer »

Jouw profielfoto

Zoals jij je kunt voorstellen heeft het zin om een goede profielfoto te hebben. Je profielfoto is namelijk het eerste wat mensen zien wanneer ze jouw LinkedIn-profiel bezoeken.

Lees meer »