InspiraTie

Graag neem ik jou mee in mijn hersenspinsels, ideeën en maak ik gebruik om deze pagina te voorzien van informatie.

 

Ik nodig je uit om een reactie achter te laten, ik hoor graag wat jouw persoonlijke ervaring of mening is. Wil jij geïnspireerd worden en tips ontvangen? Meld je dan aan voor de gratis en vrijblijvende InspiratiePost.

 

Liefs,
Tosca

๐—–๐—ต๐—ฎ๐˜๐—š๐—ฃ๐—ง ๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด!

๐—š๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€! ๐—–๐—ต๐—ฎ๐˜๐—š๐—ฃ๐—ง ๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด!

Lees meer »

Jouw profielfoto

Zoals jij je kunt voorstellen heeft het zin om een goede profielfoto te hebben.ย Je profielfoto is namelijk het eerste wat mensen zien wanneer ze jouw LinkedIn-profiel bezoeken.

Lees meer »

5 makkelijke manier om contact te maken met je bestaande LinkedIn netwerk

๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ ๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ฑ๐—œ๐—ป is cruciaal voor het opbouwen en onderhouden van professionele relaties.

Lees meer »

Het maken van de juiste keuze

Het maken van de juiste keuze kan soms een uitdaging zijn, vooral als de beslissing belangrijk is en verstrekkende gevolgen kan hebben. Of het nu gaat om het kiezen van een carriรจre pad, het beslissen over een relatie, of het nemen van een beslissing die ons leven zal veranderen, het maken van de juiste keuze is van cruciaal belang.

Lees meer »

Check je uitnodigingen op LinkedIn

Als ondernemer of professional is LinkedIn een onmisbaar platform om in contact te komen met anderen in je vakgebied. Het is een manier om je expertise te delen en om verbindingen te leggen met andere professionals.

Lees meer »

Als je onzichtbaar bent

Vandaag sprak ik met Wendy. Ze vertelde me dat ze nog steeds heel veel ballen in de lucht aan het houden is. Terwijl ze al is gestart met een nieuwe rol binnen het bedrijf.ย 

Lees meer »

Plan je content in!

Altijd maar zichtbaar moeten/willen zijn geeft vaak (on)bewust veel stress. Je kunt het gemakkelijker voor jezelf maken door te werken met een planning.

Lees meer »

Blijf jij het best bewaarde geheim ever?

Tja logisch zul je misschien denken, maar toch zie ik velen die hopen gevonden, gevraagd of benaderd te worden zonder dat ze ook maar ergens zichtbaar zijn. En of dit nu offline of online is, je zult jezelf toch รฉcht ergens moeten laten zien.

Lees meer »

Chaos & Creatiekracht

December, de tijd om weer even stil te staan en terug te blikken. Om een aantal herinneringen goed op te halen scrol ik even door mijn feeds op de sociale media.

Lees meer »

LinkedIn Werksessies

Vorige week was het dan zover, samen met Angelique de Kruijff een fijne groep begeleiden tijdens een werksessie. Vooraf had iedere professional het persoonlijke professionele profiel gedeeld met een van ons en heeft hierop advies en tips ontvangen.

Lees meer »

Hoe je van betekenis kunt zijn

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป, me inzetten om ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป te vergroten. Dat mag ik de komende tijd doen als secretaris van Veldhoven Verbindt.

Lees meer »