InspiraTie

Graag neem ik jou mee in mijn hersenspinsels, ideeën en maak ik gebruik om deze pagina te voorzien van informatie.

 

Ik nodig je uit om een reactie achter te laten, ik hoor graag wat jouw persoonlijke ervaring of mening is.

 

Liefs,
Tosca

LinkedIn Werksessies

Vorige week was het dan zover, samen met Angelique de Kruijff een fijne groep begeleiden tijdens een werksessie. Vooraf had iedere professional het persoonlijke professionele profiel gedeeld met een van ons en heeft hierop advies en tips ontvangen.

Lees meer »

Hoe je van betekenis kunt zijn

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป, me inzetten om ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป te vergroten. Dat mag ik de komende tijd doen als secretaris van Veldhoven Verbindt.

Lees meer »

Zichtbaar en vindbaar op LinkedIn

๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ถ๐˜?Je hebt er tegenwoordig maar een dagtaak aan, ๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ, ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ, ๐—ฏ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ป, ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ๐˜€, zakelijk รฉn privรฉ en dan ook nog eens een ๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ฑ๐—œ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—น bijhouden?

Lees meer »

Week van de loopbaan

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden รฉn werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Ook dit jaar kun je bij mij weer terecht voor een gratis loopbaangesprek.

Lees meer »

Start of the day

Mijn dag start ik graag op, met een latte in de hand. Rustig even een rondje sociale media en mailbox checken op urgente zaken, om daarna te beginnen met wat ik gepland heb staan.ย 

Lees meer »