Home » Ervaringen

Ervaringen

"Bij Tosca staat kwaliteit voorop. Ze weet de juiste kritische vragen te stellen zodat ik het beste uit mezelf heb leren halen. Een warme persoonlijkheid die voor iedereen klaar staat. Tosca beveel ik daarom van harte aan!"

 

"Toen ik op zoek ging naar een andere baan dacht ik dat ik zelf al best op de goede weg was met mijn cv en Linkedin. Er bleek echter nog veel te verbeteren en Tosca heeft me veel goede tips gegeven. Ik krijg nu vaak complimenten over mijn cv bij een sollicitatiegesprek. 
Tosca heeft veel kennis van de arbeidsmarkt, kan zich verplaatsen in zowel de werknemer als werkgever en werknemer en heeft zo mijn ogen echt geopend. Ze is eerlijk, moedigt je aan om het zelf te doen, maar is wel erg behulpzaam en geïnteresseerd. 
Ik heb nog geen nieuwe baan gevonden, maar met Tosca's tips zit ik wel na zo ongeveer elke reactie bij een bedrijf aan tafel en ben ik een stuk zekerder in mijn gesprekken. Ik ben er nu ook van overtuigd dat het gaat lukken."

 

"Ik heb Tosca via de loopbaanwinkel leren kennen. Via een loopbaan oriëntatie en job Hunt traject heb ik geleerd om mijn kwaliteiten te benoemen en weet ik welke functie en bedrijf het beste bij me past. Ze is een coach met een luisterend oor, die met je mee denkt. Als je in een dip zit haalt ze je er gewoon weer uit. Als je ervoor open staat, blijft ze jouw loopbaan volgen en staat ze je altijd met raad en daad tot dienst. Ik heb geleerd om te netwerken, wat tot gevolg heeft dat ik mijn eerste baan weer heb gevonden en inmiddels ook alweer een aantal opdrachten heb binnen gekregen. Als je deze vrouw niet hebt ontmoet, mis je wat. Ik heb veel steun en vertrouwen ervaren."